ГПУ досі не встановила вбивць Нігояна, Жизневського і Сеника

Читать на русском
Коло підозрюваних у вбивстві Михайла Жизневського, Сергія Нігояна та Романа Сеника істотно звужено, але імена вбивць ще не встановлені.

Коло підозрюваних у вбивстві активістів Євромайдану Михайла Жизневського, Сергія Нігояна та Романа Сеника істотно звужено, але імена вбивць ще не встановлені.

Про це на брифінгу заявив начальник управління спеціальних розслідувань Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, передає «Слово і Діло» з посиланням на «112-Україна».

В ГПУ розповіли, хто керував розгоном «студентського Майдану»Безпосередніми керівниками розгону «студентського Майдану» в ніч проти 30 листопада 2013 року стали високопоставлені київські правоохоронці, а замовником – особисто екс-президент Янукович.

«Ми вважаємо, що досягаємо результатів», – повідомив він.

За його словами, наразі встановлено, що Сергій Нігоян був вбитий картеччю з мисливського патрона, а Михайло Жизневський і Роман Сеник – кулями, які використовують у МВС для зупинки транспортних засобів.

Також Горбатюк повідомив, що уряд часів екс-президента України Віктора Януковича неправомірно легалізував застосування спецзасобів проти протестувальників під час Майдану. У зв'язку з цим ГПУ оголосила Януковичу, Азарову і Захарченку підозри.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: