Невиїзний. Мер Одеси здав закордонний паспорт

Читать на русском
Мер Одеси Геннадій Труханов, який підозрюється в розкраданні грошей при купівлі заводу Краян, здав за рішенням суду паспорт для виїзду за кордон.

Мер Одеси Геннадій Труханов, який підозрюється в розкраданні грошей при купівлі заводу «Краян», здав за рішенням суду паспорт для виїзду за кордон.

Як пише «Слово і Діло», про це «Українським новинам» повідомив його адвокат Олександр Лисак.

Суд у справі Труханова: чому одеському меру нічого не загрожує?Після затримання в аеропорту та судового рішення мер Одеси Геннадій Труханов вийшов на роботу. Оцінили справу проти чиновника експерти.

«Він здав паспорт ще 15 лютого», – сказав адвокат.

За словами Лисака, мер має намір бездоганно виконувати судове рішення й не залишатиме Україну.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала до суду клопотання про відсторонення Геннадія Труханова з посади мера Одеси.

Нагадаємо, 14 лютого в аеропорту «Бориспіль» затримали мера Одеси Геннадія Труханова та його заступника.

Днем раніше НАБУ повідомило про підозру меру Одеси Геннадію Труханову та ще 6 чиновникам міськради в розтраті коштів міського бюджету, а також затримало трьох осіб.

Як відомо, в четвер суд обрав запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову, відпустивши його на поруки нардепа від БПП Дмитра Голубова.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд арештувати Труханова з альтернативою застави в сумі 50 мільйонів гривень.

Повідомлялося, що 15 лютого під Солом'янським судом у Києві, де обирали запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову, відбулися зіткнення та затримання, кульове поранення отримав правоохоронець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: