Бойовики обстрілювали позиції ЗСУ в двох напрямках – штаб

Читать на русском
З початку доби 17 лютого незаконні збройні формування 10 разів прицільно обстріляли українські позиції в районі проведення АТО.

З початку доби 17 лютого незаконні збройні формування 10 разів прицільно обстріляли українські позиції в районі проведення АТО. У результаті вогню бойовиків ніхто з військовослужбовців Збройних сил не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 17 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 17 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На луганському напрямку, згідно з повідомленням, НЗФ застосували 82-мм міномети та артилерійські установки калібру 122-мм по українським опорним пунктам поблизу Луганського.

Неподалік Троїцького бойовики вели вогонь із 120-мм мінометів і озброєння БМП.

«Після обіду окупанти активізувалися в районі Кримського, де неодноразово обстрілювали українських захисників із мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні.

Вибори Путіна в Криму: в чому основний прорахунок України та чи можливі персональні санкції?Місяць залишився до президентських виборів у РФ. Дата виборів збігається з річницею окупації Криму та Севастополя Росією. Оцінили ситуацію експерти.

На донецькому напрямку бойовики вели вогонь з забороненого озброєння неподалік Пєсков. Зокрема, вони застосували 120-ти і 82-мм міномети і зробили п'ять пострілів з танка.

Раніше повідомлялося, що в зоні АТО з підрозділу пропав український військовий.

Відзначимо також, ВСУ просунулися вперед на заході Луганської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: