Зіткнення під Солом'янським судом: у поліції розповіли про затриманих

Читать на русском
У результаті зіткнень під Солом'янським судом у Києві правоохоронцями були затримані три особи.

В результаті зіткнень під Солом'янським судом у Києві правоохоронцями були затримані три особи.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Знову на роботі. Як зустріли Труханова одеські депутатиУ п'ятницю, 16 лютого, мер Одеси Геннадій Труханов прийшов до Одеської міської ради й проводить засідання.

Зокрема, в результаті зіткнень біля Солом'янського районного суду, в яких був поранений працівник поліції, до управління поліції доправили 36 осіб. Однак лише троє з усіх доправлених до відділку в результаті були затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, в усіх інших зібрали анкетні дані й відпустили.

За фактом безладів біля будівлі суду порушені кримінальні виробництва за трьома статтями Кримінального кодексу України: ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ст. 342 (опір працівнику правоохоронного органу) і ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Найближчим часом затриманим оголосять про підозру й оберуть запобіжний захід. Нагадаємо, як повідомлялося раніше, під час зіткнень біля Солом'янського районного суду Києва, де проходило слухання в справі міського голови Одеси Геннадія Труханова, поранили поліцейського.

«Поліцейського з вогнепальними пораненнями ніг доправили до лікарні. Чоловіка, який стріляв, – до управління поліції», – відзначили в МВС.

За попередньою інформацією, він отримав серйозну травму через постріли з травматичної зброї.

Нагадаємо, в четвер Солом'янський суд Києва відпустив на поруки мера Одеси Геннадія Труханова.

Раніше САП просила суд заарештувати Труханова з альтернативою застави в сумі 50 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: