Заступник Турчинова повідомив, чи були готові ЗСУ до агресії РФ

Читать на русском
Перший заступник секретаря РНБО відповів на запитання прокурора, що стосувалися стану ЗСУ в лютому-березні 2014 року.

Збройні сили України абсолютно не були готові до початку агресії Російської Федерації.

Про це в залі Оболонського суду під час слухання у справі про держзраду Віктора Януковича 15 лютого повідомив свідок сторони звинувачення – перший заступник секретаря РНБО Михайло Коваль, передає «РБК-Україна», пише «Слово і Діло».

Чому суд у справі Януковича можуть затягнути до 2019 року?Оболонський райсуд Києва продовжив розглядати справу про держзраду екс-президента України Віктора Януковича. Цього разу на допиті побував Валентин Наливайченко.

Перший заступник секретаря РНБО відповів на запитання прокурора, що стосувалися стану ЗСУ в лютому-березні 2014 року.

«Збройні сили не були готовими й боєздатними. Ми були третіми на континенті з готовності. Проти нас вчинила агресію країна, яка була гарантом нашої безпеки. Фактично, Збройні сили зовсім не були в боєготовності на початок агресії. Це була заздалегідь підготовлена ​​потужна операція», – сказав він.

Так, свідок із 25 березня 2014 року до 3 липня 2014 року було в. о. міністра оборони України. 3 липня 2014 року указом президента України призначений на посаду заступника секретаря РНБО. 17 лютого 2015 року Указом президента України його призначили на посаду першого заступника секретаря РНБО.

Нагадаємо, Азарова та інших чиновників Януковича також чекають на допиті.

Раніше екс-депутат Держдуми розповів, звідки в Януковича мільярд.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: