Порошенко: ціна агресії РФ проти України зростатиме

Читать на русском
Порошенко заявив, що ціна агресії РФ проти України зростатиме. Він привітав рішення Мінфіну США про подальше розширення списку санкцій проти Росії.

Президент України Петро Порошенко заявив, що ціна агресії Російської Федерації проти України зростатиме.

Як інформує «Слово і Діло», про це глава держави сказав під час участі в пам'ятних заходах у Києві, присвячених річниці бою під Крутами, пише РБК.

«Росія скаржиться, що «американський санкційний принтер сказився». Але сказилися не у Вашингтоні, а в іншій столиці, на протилежній півкулі. Ціна російської агресії проти України лише зростатиме – це вже аксіома. І результат роботи наших дипломатів», – заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко висловив упевненість у тому, що санкційна політика Заходу проти Росії лише посилюватиметься.

Зокрема, Порошенко привітав рішення Мінфіну США про подальше розширення списку санкцій проти Росії «за її брутальну агресію проти України».

«Мої зустрічі з американським керівництвом у Давосі дають мені впевненість у тому, що санкційна політика проти Росії лише посилюватиметься доти, доки Україна повністю не відновить свою територіальну цілісність», – заявляв глава держави.

Як відомо, Порошенко не зміг прибути до Меморіалу Героям Крут у Чернігівській області через погану погоду й штормове попередження.

Нагадаємо, 29 січня 1918 року на залізничній станції «Крути», за 130 км на північний схід від Києва, відбувся бій між чотирьохтисячною більшовицькою армією Михайла Муравйова та загоном із київських студентів і бійців вільного козацтва, який налічував близько 400 воїнів. У бою під Крутами захисники української державності завоювали переконливу перемогу. Наступ противника був зупинений.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: