Осуховський провалив обіцянку не допустити ухвалення законопроекту про реінтеграцію Донбасу

Читать на русском
Осуховський заявив, що свободівці не допустять ухвалення законопроекту про реінтеграцію Донбасу.
Олег Осуховський

Народний депутат України Олег Осуховський не виконав обіцянку про те, що «Свобода» зробить усе можливе, щоб законопроект про реінтеграцію Донбасу не був проголосований.

Відповідну обіцянку він дав 6 жовтня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Зрозуміло, що ми не будемо підтримувати ці законопроекти, будемо надалі пікетувати на вулиці, «Свобода», «Правий сектор», «Національний корпус», і будемо все робити для того, щоб не дати проголосувати ці законопроекти», – заявляв нардеп.

За словами Осуховського, «свободівців» не задовольнив пункт Мінських домовленостей, який пізніше прибрали з преамбули законопроекту, а також економічне співробітництво з окупованими територіями.

6 жовтня під час розгляду законопроекту «свободівець» Юрій Левченко кинув у залі Верховної Ради димову шашку, проте законопроект вдалося проголосувати.

Під час голосування 18 грудня «свободівці» не дали жодного голосу «за», проте парламент схвалив законопроект. Вчора, 6 лютого, під час розгляду постанови про скасування законопроекту про реінтеграцію однопартійці Осуховського за неї не проголосували. Таким чином, нардеп свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, Олег Осуховський не виконав обіцянку блокувати трибуну Верховної Ради України, щоб законопроект про приватизацію державних підприємств не був ухвалений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: