Українські миротворці завершили місію в Ліберії

Читать на русском
Український 56 окремий вертолітний загін місії ООН, що виконував завдання в Ліберії з січня 2004 року, повертається в Україну.

Український 56 окремий вертолітний загін місії ООН, що виконував завдання в Ліберії з січня 2004 року, повертається в Україну.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, згідно з резолюцією Ради безпеки ООН, в квітні цього року завершується дія мандату місії ООН в Ліберії, тому всі військові і поліцейські підрозділи будуть виведені з країни, пише «Слово і Діло».

Позиції України посилилися: стало відомо, як закон про реінтеграцію вплине на миротворчу місіюЗакон про реінтеграцію Донбасу посилив позиції України, зробивши більш можливим прийнятний для нашої держави варіант участі миротворців в конфлікті.

«24 січня 2018 року український екіпаж вертольота Мі-8 виконав крайней політ над містом Монровія. Так завершилася одна з найтриваліших миротворчих місій Збройних Сил України», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей заявив, що білоруські миротворці готові увійти до складу місії на Донбасі.

Як відомо, Україна наполягає на розміщенні миротворців ООН у всій зоні збройного конфлікту на Донбасі і ділянці російсько-українського кордону довжиною 420 км.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: