Саакашвілі розповів, чому з'їхав із квартири в центрі Києва

Читать на русском
Лідер «Руху нових сил» Грузії Міхеіл Саакашвілі повідомив, що переїхав із квартири на вулиці Костьольній в житло подалі від центру Києва, оскільки не може її більше собі дозволяти.

Лідер «Руху нових сил» Міхеіл Саакашвілі повідомив, що переїхав із квартири на вулиці Костьольній в житло подалі від центру Києва, оскільки не може її більше собі дозволяти.

Про це він заявив журналістам на ганку п'ятизіркового готелю Fairmont 9 лютого, передає «Слово і Діло».

Марш Саакашвілі: яка користь для влади та що вплине на рішення про екстрадиціюМіхеіл Саакашвілі збирає новий марш вже цієї неділі, 4 лютого, в центрі Києва. При цьому політик заявив, що вже підготовлені документи для його видачі Польщі. Оцінили події експерти.

«Якщо вам цікаво, як я розкішно живу, то я живу в двокімнатній квартирі на даний момент на 22-му поверсі десь за Печерськом, подалі від центру, біля Московської площі», - заявив він, відповідаючи на запитання журналістів, що він робив у готелі.

«Я після всього свого президентства нажив гроші на те, щоб зняти двокімнатну квартиру. З Костьольної я вже, до речі, з'їхав, бо це був офіс, і там ми не могли дозволити собі далі жити», - додав політик.

Він розповів, що до готелю його запросила група іноземних «серйозних гостей» випити чай.

Раніше повідомлялося, що СБУ заперечує прибуття співробітників спецпідрозділу «Альфа» до готелю Fairmont Grand Hote 9 лютого для затримання Саакашвілі.

Нагадаємо також, політику знову відмовили в статусі біженця.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: