Саакашвілі знову відмовили у статусі біженця

Читать на русском
Київський апеляційний адміністративний суд залишив без змін рішення суду – визнання законною відмову Держміграційної служби надати Саакашвілі статусу біженця або особи, що потребує додаткового захисту.

Київський апеляційний адміністративний суд залишив без змін рішення суду першої інстанції про визнання законною відмову Державної міграційної служби надати екс-президентові Грузії Міхеілу Саакашвілі статусу біженця або особи, що потребує додаткового захисту.

Таке рішення на засіданні 5 лютого озвучив головуючий суддя Андрій Коротких, пише «Слово і Діло».

Саакашвілі повідомив дату своєї депортаціїЛідер політсили Рух нових сил Міхеіл Саакашвілі заявив, що може бути депортований з України вже в понеділок, 22 січня.

«Розглянувши апеляційну скаргу Державної міграційної служби в Київській області та апеляційну скаргу Саакашвілі на рішення суду Окружного адміністративного суду від 3 січня про визнання законною відмови Державної міграційної служби надати Саакашвілі статус біженця або особи, що потребує додаткового захисту, суд постановив: апеляційні скарги ДМС та Саакашвілі залишити без задоволення, а рішення Окружного суду від 3 січня залишити без змін», – сказав суддя Коротких.

Рішення набуває чинності 5 лютого.

Один із захисників Саакашвілі Руслан Чорнолуцький заявив, що це рішення оскаржать у касації.

Також адвокати Саакашвілі просили суд перенести розгляд апеляції в зв'язку з низкою інших судових процесів, але суд у цьому клопотанні відмовив.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявив, що брати участь у засіданні немає сенсу.

Раніше політик анонсував нові мітинги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: