Кабмін уточнив список окупованих населених пунктів у зоні АТО

Читать на русском
Кабінет міністрів затвердив оновлений перелік населених пунктів на лінії зіткнення та на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Кабінет міністрів затвердив оновлений перелік населених пунктів на лінії зіткнення та на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Про необхідність такого рішення на засіданні Кабміну 7 лютого заявив заступник голови МВС Сергій Яровий, повідомляє «Інтерфакс-Україна», пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 6 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 6 лютого 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

За його словами, перелік населених пунктів на лінії зіткнення та на територіях, на яких органи державної влади тимчасово не виконують своїх повноважень, потребував уточнення.

«5 січня проект акту схвалений на засіданні профільного урядового комітету з дорученням МВС доопрацювати його в триденний термін за участю зацікавлених державних органів ... Проект розпорядження був доопрацьований і повторно узгоджений», – сказав Яровий.

Він додав, що під час узгодження цього переліку були враховані пропозиції штабу АТО та СБУ.

Яровий зазначив, що ухвалення цього акту уряду дозволить уточнити перелік населених пунктів.

Нагадаємо, ОБСЄ констатує скорочення відстані між позиціями сторін на Донбасі в 2017 році.

Раніше експерти розповіли «Слову і Ділу», що зупинить війну на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: