ЄС профінансує науку та інновації в Україні

Читать на русском
Україна посідає шосте місце серед усіх асоційованих країн програми ЄС «Горизонт 2020», як за кількістю учасників, так і за сумою отриманого фінансування.

У рамках програми Європейського Союзу «Горизонт 2020» 83 українських організації, в тому числі вузи, дослідні установи та представники приватного сектора, отримають EUR 17,23 мільйонів на реалізацію своїх проектів.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на сторінку в Facebook представництва ЄС в Україні.

Давос-2018: чого очікувати Україні від Всесвітнього економічного форумуЦього року на Всесвітньому економічному форумі світові лідери ще глибше поринуть у контекст вирішення важливих проблем людства. Яка мета української делегації та що цікавого може принести форум у Давосі для України, прогнозував політолог Олександр Радчук.

Всього 505 організацій з України взяли участь в підготовці 915 заявок на суму EUR 312,81 млн.

Таким чином, підкреслюють в ЄС, Україна посідає шосте місце серед усіх асоційованих країн програми ЄС «Горизонт 2020», як за кількістю учасників, так і за сумою отриманого фінансування.

«Потенціал України значно більше. Для його реалізації вона має продовжити реформи зі створення більш сприятливого середовища для посилення співпраці українських наукових і виробничих установ з їхніми партнерами в ЄС, а також з іншими країнами-учасницями програми «Горизонт 2020», - вказали в представництві.

Нагадаємо, українських школярів навчать, як розрізняти фейкові новини.

Відзначимо також, Євросоюз висунув Україні умови для нового траншу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: