У зоні АТО поранені двоє бійців ЗСУ – штаб

Читать на русском
У зоні проведення АТО 6 лютого двоє військових отримали поранення в результаті ворожих обстрілів.

У зоні проведення АТО 6 лютого двоє військових отримали поранення в результаті ворожих обстрілів.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 6 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 6 лютого 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Від початку доби, незаконні збройні формування 5 разів порушували режим тиші. Внаслідок ворожих обстрілів поранення отримали два українських воїна», - заявили в штабі.

Російсько-окупаційні війська продовжували вести вогонь у бік українських захисників застосовуючи, в більшості випадків, озброєння, яке давно має бути відведеним від лінії зіткнення.

Навіщо узаконили введення іноземних військ в Україну?В Україні набув чинності закон, згідно з яким дозволений допуск підрозділів збройних сил інших держав, в тому числі США, на територію України. З чим це пов’язано, пояснили експерти.

На луганському напрямку бойовики застосували міномети калібру 120 і 82-мм неподалік Новозванівки. З 120-мм мінометів, зенітної установки і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по захисникам Троїцького, а по позиціях поблизу Новоалександрівки загарбники стріляли з великокаліберних кулеметів.

На донецькому напрямку противник активізувався на Приазов'ї. Грубо порушуючи мінські домовленості, російсько-окупаційні угруповання випустили п'ятнадцять мін калібру 120-мм по українських оборонних укріпленнях в районі Широкино. Крім того, неподалік Водяного, ворог обстріляв наших воїнів зі стрілецької зброї.

Раніше повідомлялося, Росія блокує введення миротворців на Донбас.

Відзначимо також, Рада не скасувала закон про реінтеграцію Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: