Рада обговорить «бандерівський закон»

Читать на русском
Засідання Погоджувальної ради Верховної Ради. Після засідання комітет у закордонних справах збереться для підготовки спільної позиції щодо ситуації з бандерівським законом.

У понеділок, 5 лютого, відбудеться засідання Погоджувальної ради.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляється на веб-порталі парламента.

Як депутати VIII скликання виконують програмні обіцянкиСлово і Діло аналізувало, як партії виконували свої програмні обіцянки протягом семи сесій Верховної Ради України.

Також ЗМІ стало відомо, що після засідання комітету ВР у закордонних справах збереться для підготовки спільної позиції щодо ситуації з прийняттям сеймом і сенатом Польщі так званого «бандерівського закону».

Раніше в Раді відповіли Польщі на заборону «бандерівської ідеології».

Також президент України Петро Порошенко заявив, що прийнятий в Польщі закон про Інститут національної пам'яті, яким передбачено кримінальну відповідальність за заперечення злочинів українських націоналістів проти поляків, містить неприйнятні оцінки.

Як відомо, 26 січня Сейм прийняв нову редакцію закону «Про Інститут національної пам'яті», який значно розширює повноваження установи в розслідуванні «злочинів, скоєних проти польського народу і його доброго імені».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: