Відомий волонтер загинув у ДТП

Читать на русском
В якості волонтера він запустив проект із виробництва патріотичних футболок. Частину прибутку від їхної реалізації направляв на допомогу ЗСУ.

Голова Дніпра Борис Філатов повідомив про загибель волонтера Леоніда Краснопольського в ДТП.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«У мене немає слів. Просто немає. Тільки вчора ми посварилися з ним в Фейсбуці, а сьогодні (4 лютого, - ред.) його вже немає. Так, Льоня Краснопольський загинув сьогодні в ДТП», - написав він.

Перед цим про його загибель повідомила дружина Ольга.

Дизайнер із Донецька Леонід Краснопольський допомагав українським військовим. Був спійманий бойовиками і кинутий «на підвал» у захопленому будинку СБУ. Після звільнення виїхав із зони окупації і оселився в Дніпрі. В якості волонтера він запустив проект із виробництва патріотичних футболок. Частину прибутку від їхної реалізації направляв на допомогу ЗСУ.

Про смертельну аварію, в якій загинув волонтер, пише місцеве видання Інформатор. Автомобілі їхали в попутному напрямку по Набережній Перемоги в бік кільця. Водій Kia здійснював розворот вліво, в цей момент Toyota Prado протаранила автомобіль у бік.

Внаслідок удару ліва сторона кузова «корейця» була сильно деформована, а водій отримав травми, не сумісні з життям. Медики, прибувши на місце аварії, констатували смерть.

Раніше стало відомо ім'я загиблого від кулі снайпера бійця ЗСУ.

Нагадаємо також, Димінський просить Інтерпол не оголошувати його в розшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: