У Vodafone пояснили, чому не можуть відновити зв'язок у Донецьку

Читать на русском
У ОРДО наголосили, що не можуть надати співробітникам компанії Vodafone Україна гарантії безпеки на час проведення ремонтних робіт.

У Донецьку та області не відновлений ​​зв'язок мобільного оператора Vodafone, оскільки сепаратисти не надали гарантій безпеки працівникам мобільного оператора Vodafone Україна для проведення ремонтних робіт.

Про це повідомила прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, пише «Слово і Діло».

Луценко так і не направила Vodafone запит щодо тарифікації зв'язку в ОРДЛОІрина Луценнко не надіслала до компанії Водафон запит щодо тарифікації зв'язку на окупованому Донбасі.

«Станом на 1 лютого 2018 року гарантії безпеки на виконання ремонтно-відновлювальних робіт на території ОРДО від представників незаконних збройних формувань не отримані. Представники Vodafone констатують відсутність подачі електроенергії на обладнання на території ОРДО», – йдеться в заяві.

«Питання відновлення мобільного зв'язку на території окремих районів Донецької області (ОРДО) обговорювалося на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську. На жаль, усі спроби української сторони відновити зв'язок з окупованою частиною Донецької області блокуються незаконними збройними формуваннями», – наголосили в міністерстві.

Крім того, у відомстві наголосили на наданні українській стороні безпечного доступу для ремонтних бригад у районі селища Оленівка.

Раніше у Vodafone заявляли, що не лагодитимуть зв'язок у «ДНР» без гарантій безпеки.

Нагадаємо, Кабмін просять відновити мобільний зв'язок в ОРДО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: