Vodafone відновив послуги зв'язку в ОРЛО

Читать на русском
Мобільний оператор Vodafone звершив роботи з відновлення мобільного зв'язку на території ОРЛО.

Мобільний оператор Vodafone звершив роботи з відновлення мобільного зв'язку на території ОРЛО.

Як інформує «Слово і Діло», про це у своєму Telegram-каналі повідомило представництво самопроголошеної «ЛНР» у Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню (СЦКК).

Рада схвалила реінтеграцію Донбасу: як депутати голосували за законопроектЗаконопроект про реінтеграцію Донбасу сьогодні був ухвалений Верховною Радою. Слово і Діло розбиралося, як голосували нардепи.

«О 15:15 18 січня 2018 року завершено ремонтно-відновлювальні роботи на оптоволоконній лінії зв'язку мобільного оператора Vodafone», - йдеться в повідомленні.

Сепаратисти стверджують, що «гарантії безпеки, надані раніше народною міліцією ЛНР і Збройними силами України, в ході робіт дотримувалися в повному обсязі, що так само зафіксовано дзеркальними патрулями СММ ОБСЄ».

У компанії Vodafone Україна підтвердили інформацію про завершення ремонтних робіт і відновлення зв'язку на Луганщині.

«У Луганській області послуги зв'язку надаються в повному обсязі. В Донецькій області мережа не працює з невідомих для нас причин. Є ймовірність того, що обладнання виведено з ладу або відсутнє електропостачання», - йдеться в повідомленні.

У соцмережах повідомляють, що зв'язок, справді, з'явився, але іноді з першого разу додзвонитися не виходить.

Як повідомлялося, з 11 січня в «ДНР» і «ЛНР» відсутній мобільний зв'язок оператора Vodafone. Причиною тому стало пошкодження оптоволоконного кабелю.

Спостерігачі ОБСЄ отримали скаргу на відсутність мобільного зв'язку в селищі Талове, яке знаходиться поблизу Луганська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: