Vodafone відповів на вимоги бойовиків відновити зв'язок в ОРДО

Читать на русском
Компанія Vodafone-Україна не може перевірити чи відремонтувати своє обладнання без гарантій безпеки на окупованій території Донецької області.

Компанія Vodafone-Україна не може перевірити чи відремонтувати своє обладнання без гарантій безпеки на окупованій території Донецької області.

Про це заявила начальник відділу зі зв'язків з громадськістю компанії Вікторія Рубан, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

В «ЛНР» панікують через відсутність мобільного зв'язку – ОБСЄСпостерігачі ОБСЄ отримали скаргу на відсутність мобільного зв'язку в селищі Талове, яке знаходиться поблизу Луганська.

«Неможливо таке. Ми працюємо відповідно до українського законодавства. Ми працюємо за українськими ліцензіями, виданими нам Україною. Чинне законодавство нам забороняє працювати або вести будь-яку господарську або комерційну діяльність на непідконтрольній території», - заявила Рубан.

Вона зазначила, що в разі отримання офіційного дозволу на в'їзд на непідконтрольну територію, компанія нікого туди не надсилатиме без гарантій безпеки.

«На свій страх і ризик, ми, звичайно, робити цього не будемо. Тому що ніхто не візьме на себе відповідальність ризикувати життями людей... Якщо ніхто не може гарантувати їхню безпеку, то, звичайно, ніхто туди наших фахівців не відправить», - додала вона.

Нагадаємо, «ДНР» вимагає від Vodafone оплачувати спожиту електроенергію та надіслати фахівців для технічного обслуговування обладнання.

Як відомо, Vodafone відновив послуги зв'язку в ОРЛО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: