Житло для учасників АТО і молоді: Сабашук не збудував 500 квартир у Запоріжжі

Читать на русском
Петро Сабашук обіцяв до кінця минулого року збудувати 500 квартир для ветеранів, молоді, чорнобильців та учасників АТО на Донбасі.
Петро Сабашук

Народний депутат України Петро Сабашук не виконав обіцянку збудувати близько 500 квартир у мікрорайоні «Південний» у Запоріжжі для учасників антитерористичної операції, молоді, ветеранів війни та чорнобильців.

Таку обіцянку нардеп дав 2 вересня 2016 року, нагадує «Слово і Діло».

Доля обіцянок, які дали учасникам АТО мажоритарники Харківської областіНародні депутати обіцяли повністю перевести армію на контрактну основу, а також домогтися проведення політики державних гарантій для учасників бойових дій.

«Нам дали майданчик, нам дали можливість там будувати, ми, думаю, через місяць приступимо до будівництва мікрорайону в «Південному» (Запоріжжя – ред.). Це молодіжне будівництво, це для програми ветеранів, чорнобильців, ветеранів АТО. Думаю, що до кінця року там будуть квартири», – розповів Сабашук.

У грудні нардеп заявив, що будівництво має завершитися до кінця 2017 року. Наприкінці минулого року «Слово і Діло», не отримавши відповіді від Сабашука, направило запит до міськради Запоріжжя. Заступник мера з питань діяльності виконавчих органів влади Олексій Бородай повідомив, що виконавчий комітет не ухвлював рішення щодо прийняття в комунальну власність квартир у мікрорайоні «Південний». Рішення надати житло зазначеним групам населення також не було.

Таким чином, будівництво будинку завершене не було, а Сабашук свою обіцянку не виконав.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», в Петра Сабашука 10 обіцянок, дві з яких він виконав, а три – провалив.

Нагадаємо, «Слово і Діло» зібрало обіцянки українських політиків учасникам АТО та їхнім сім'ям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: