Яка державна посада вам до душі? ТЕСТ

Читать на русском
Після президентських і парламентських виборів в Україні відбудеться оновлення всіх ключових посад у владі. Слово і Діло пропонує Вам зіграти у велику політику й приміряти на себе роль провідних гравців влади. Які повноваження Вам ближчі до серця?

Хоч би що не говорили політики, а передвиборчі перегони вже, по суті, стартували. Адже за рік на нас чекають президентські вибори, які пройдуть у березні 2019 року, а за сім місяців, у жовтні, країні також потрібно пережити вибори до Верховної Ради.

Чи відбудеться повне оновлення політичного істеблішменту, чи нам варто очікувати лише чергової рокіровки, покаже час. Але після виборів у кожному разі передбачається повне оновлення депутатсько-чиновницької когорти.

Від того, хто стане президентом та які люди отримають депутатські мандати, залежить і склад нового Кабінету міністрів. Оновлення очікується на всіх ключових посадах, у тому числі прем'єр-міністра та генпрокурора.

«Слово і Діло» пропонує Вам зіграти у велику політику й приміряти на себе роль провідних гравців влади. Які повноваження Вам ближчі до душі?

Для того, щоб дізнатися, яка посада вам підходить найбільше, пропонуємо пройти наш тест.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: