Пімахова вважає ранковий візит НАБУ до її квартири помстою

Читать на русском
Заступниця голови Державної міграційної служби Діна Пімахова розповіла про обшуки представниками НАБУ 24 січня в її квартирі.

Заступниця голови Державної міграційної служби Діна Пімахова розповіла про обшуки представниками НАБУ 24 січня в її квартирі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланнм на «Еспресо».

За її словами, працівники НАБУ прийшли проводити обшуки о 7:40.

«Я попросила їх почекати 10 хвилин, поки приїде мій адвокат і будемо проводити слідчі дії. На що вони відповіли, що чекати не будуть, і почали злам дверей. Вони зламали двері й зайшли», – розповіла Пімахова.

Вона наголосила, що надала повний доступ до всіх речей. За її словами, гроші або інші речі, які можуть свідчити про зловживання, в неї були відсутні. Також Пімахова наголосила, що підозру їй не вручали.

У НАБУ заявили, що Пімахова не була ключовим об'єктом спецопераціїВ Антикорупційному бюро називають свідомою диверсією дії Генпрокуратури і СБУ щодо зриву спецоперації відомства.

«Працівники НАБУ дуже уважно провели обшук. Слідчі дії завершені, далі буде проводитися слідство. Це стосується справи щодо пропозиції мені хабара в розмірі 30 тисяч доларів. Чекаємо результатів слідства», – додала вона.

Пімахова також наголосила, що співпрацюватиме зі слідством, а сьогоднішні дії НАБУ розцінює як помсту за заяву щрдо працівника НАБУ Сергія Тітенкова.

«Розцінюю це як помсту за ті дії, які мною були здійснені щодо працівників НАБУ, а саме написання заяви на Тітенкова і в підсумку його затримання», – сказала вона.

Заступниця голови ДМС розповіла, що адвокат викликав поліцію під час обшуку, тому що були зафіксовані деякі порушення. Також паралельно проводився обшук в її робочому кабінеті.

Раніше стало відомо, що представники НАБУ проводять обшук вдома у Пімахової. Згодом адвокат Пімахової Богдан Хмельницький підтвердив, що в помешканні чиновниці проводять обшуки, й розповів, чому.

Нагадаємо, заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко повідомив, що як тільки НАБУ та САП зберуть достатньо доказів, Пімаховій повідомлять про підозру.

Раніше в Бюро заявили, що Пімахова не була ключовим об'єктом спецоперації. Метою розслідування було розкриття групи людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: