Справа Пімахової: Холодницький звинувачує СБУ в провалі

Читать на русском
Кримінальне провадження проти першого заступника голови ДМС Діни Пимахової відкрите, але до завершення його не доведуть через спецоперацію СБУ.

Кримінальне провадження проти першої заступниці голови ДМС Діни Пимахової відкрите, але до завершення його не доведуть через спецоперацію СБУ.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в ефірі телеканалу «112 Україна».

НАБУ поза законом: чим завершаться справи його агентів-провокаторівМаксим Кречетов пише про «черговий гучний скандал, в який вляпалося НАБУ», а також про те, що цікавого відбувається останнім часом навколо НАБУ.

«Було відкрите провадження, воно було зареєстроване, але, на жаль, через ті події, які відбулися, ми не зможемо це довести до логічного завершення», – сказав керівник САП.

Як відомо, агент НАБУ був затриманий 29 листопада під час спроби передачі хабара першому заступнику голови Державної міграційної служби Діні Пімаховій.

Згодом у НАБУ заявили, що Пімахова не була ключовим об'єктом спецоперації.

Нагадаємо, працівники Генеральної прокуратури провели обшук в агента Національного антикорупційного бюро Катерини в справі про першу заступницю голови Державної міграційної служби Діну Пімахову.

У Генпрокуратурі заявили, що перша заступниця голови ДМС двічі називала суму хабара агенту НАБУ за легалізацію іранського та в'єтнамського громадян.

Нагадаємо, в НАБУ звинуватили СБУ та ГПУ в зриві спецоперації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: