Луценко доповів про фігурантів схеми Клименка та арештовані мільярди

Читать на русском
Військова прокуратура оголосила підозру 46 особам у справі злочинної організації екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Головна військова прокуратура оголосила підозру 46 особам у ході розслідування кримінальної справи щодо злочинної організації екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook генпрокурор Юрій Луценко, передає «Слово і Діло».

«За проміжними результатами підозру оголошено 46 особам, серед яких керівники регіональних податкових, а також сам екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко», – повідомив він.

За словами генпрокурора,пыд час розслідування цього кримінального провадження прокурори взяли участь у розгляді 258 клопотань у судах щодо заходів забезпечення кримінального провадження. Найбільша їх кількість (163) стосувалася накладення арешту на майно підозрюваних. Усі клопотання задоволені.

Наразі під вартою залишаються 9 осіб, ще 18 – перебувають під заставою на загальну суму 59 млн грн, зазначив генпрокурор.

Крім того, арештовано майно підозрюваних на суму 900 млн грн. Загалом сума арештованого майна Олександра Клименка та його афілійованих компаній сягає ще 6 млрд грн.

Раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що фігуранти «справи Клименка» пішли на угоду зі слідством. Також він розповів про схему розкрадання Клименком та суму збитків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: