З'ясувалося, скільки поліцейських загинуло в Україні

Читать на русском
З дня створення Національної поліції в Україні загинули 24 поліцейських і понад 1,1 тисячі отримали поранення. Частина з них були травмовані в АТО.

З дня створення Національної поліції в Україні загинули 24 поліцейських і понад 1,1 тисячі отримали поранення. Частина з них були травмовані в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.   Про це повідомляє Департамент комунікації НПУ, передає «Слово і Діло».

Статистика найгучніших замахів і вбивств в Україні за 2016-2017 рокиСлово і Діло згадало гучні вбивства і замаху не життя відомих чиновників, політиків і громадських діячів України, які відбулися за останні два роки.

«З моменту створення Національної поліції України при виконанні службових обов'язків отримали поранення 1197 поліцейських, з них 38 – у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. 24 працівника поліції загинули, з них чотири – в зоні АТО», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Бердянську Запорізької області троє працівників поліції отримали важкі поранення від гранати, підірваної злочинцем, якого вони шукали.

Також в Одесі 19 січня сталася перестрілка під час затримання зловмисника, під час якої троє поліцейських отримали поранення, а нападник був ліквідований.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: