Перестрілка в центрі Одеси: поранені троє поліцейських, злочинець ліквідований

Читать на русском

В Одесі 19 січня сталася перестрілка під час затримання зловмисника, в ході якої троє поліцейських отримали поранення, а нападник був ліквідований.

В Одесі 19 січня сталася перестрілка під час затримання зловмисника, в ході якої троє поліцейських отримали поранення, а нападник був ліквідований.

Про це повідомив радник голови Нацполіції Одеси Руслан Форостяк на своїй сторінці в Facebook.

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко запевнив, що за вбивство п'яти правоохоронців в Княжичах винним буде винесено судовий вирокСказано 20 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Так, зі слів прес-секретаря, за попередніми даними, дільничний інспектор Приморського райвідділу поліції разом з оперативним працівником цього відділення прибутку на вказану адресу, де, за попередніми даними знаходився злочинець, який розшукувався за правопорушення, передбачене ч.4 статті 296 ККУ (Хуліганство).

«Під час затримання правопорушник застосував вогнепальну зброю, поранив трьох поліцейських, один з яких знаходиться в медичній установі, співробітники застосували табельну зброю. Правопорушник був застрелений на місці правоохоронцями, які прибули на місце», - повідомив Форостяк.

Зараз на місце події прибули наряди поліції, підкріплення, з'ясовуються додаткові обставини, проводяться слідчі дії.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі затримали злочинне угруповання.

Нагадаємо, в Сумах чоловік влаштував стрілянину в магазині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: