У Бердянську зловмисник кинув гранату в поліцейських

Читать на русском
У Бердянську Запорізької області троє працівників поліції отримали важкі поранення від гранати, підірваної злочинцем, якого вони шукали.

У Бердянську Запорізької області троє співробітників поліції отримали важкі поранення від гранати, підірваної злочинцем, якого вони шукали.

Про це повідомляє в Facebook начальник Національної поліції Сергій Князєв, передає «Слово і Діло».

За його словами, в понеділок, 22 січня, після 9 ранку в курортному місті Бердянськ троє працівників карного розшуку проводили оперативно-розшукові заходи «щодо криміногенного елементу».

«Небезпечна робота. Сьогодні (22 січня – ред.) після 9:00 ранку в Бердянську Запорізької області троє працівників карного розшуку проводили оперативно-розшукові заходи щодо криміногенного елементу. Під час відпрацювання адреси зловмисник застосував гранату й загинув. У результаті вибуху троє поліцейських отримали важкі уламкові поранення. Медики борються за їхні життя. На жаль, вимушений констатувати, що часто ціною здоров'я та життя працівників поліції гарантуємо безпеку наших громадян у державі», – написав очільник правоохоронного органу.

Раніше в поліції повідомили подробиці перестрілки в Одесі.

Також нагадаємо, що в Затоці на базі відпочинку пролунав вибух.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: