У Сумах чоловік влаштував стрілянину в магазині

Читать на русском
Зараз відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства із застосуванням зброї, слідчі встановлюють всі обставини інциденту.

У Сумах в ніч на неділю, 14 січня, в одному з магазинів сталася стрілянина.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції, передає «Слово і Діло».

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко запевнив, що за вбивство п'яти правоохоронців в Княжичах винним буде винесено судовий вирокСказано 20 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Патрулюючи вулицю, біля одного з магазинів інспектори помітили групу громадян, які спілкувалися на занадто підвищених тонах. Охоронці порядку зупинилися і попрямували до громадян, щоб попередити, ймовірно, подальшу бійку. У цей момент із намету, поблизу магазину, вибігли двоє чоловіків, один з яких намагався кинути в іншого стільцем», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські скомандували всім зупинитися, в цей момент один з чоловіків кинувся бігти, а громадянин зі стільцем в руках розповів, що втікач тільки що стріляв в нього і його товариша.

Після цього інспектори почали переслідування зловмисника і затримали його. За попередніми даними, в магазині між затриманим і компанією людей виник конфлікт, який закінчився чотирма пострілами з предмета, схожого на пістолет.

У результаті стрілянини 31-річний та 49-річний чоловіки отримали тілесні ушкодження. Зараз відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства із застосуванням зброї, слідчі встановлюють всі обставини інциденту.

Нагадаємо, у Вінниці зі стріляниною затримали п'яного водія.

Раніше повідомлялося про стрілянину в центрі Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: