У Вінниці зі стріляниною затримали п'яного водія

Читать на русском
За кермом був 21-річний водій в нетверезому стані, рівень алкоголю в його організмі майже в 8 разів перевищував допустиму норму - 1,34 проміле.

У Вінниці патрульні зі стріляниною затримали водія в нетверезому стані.

Про це пише прес-служба поліції в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«У ніч з 7 на 8 січня на вулиці Чапельській патрульні помітили автомобіль BMW, водій якого порушив порушив ПДР. Поліцейські подали водієві сигнал про зупинку. Але, як і більшість водіїв-порушників, чоловік за кермом вимогу проігнорував і продовжив рух, лише додавши швидкості», - пишуть правоохоронці.

Згідно з інформацією, після декількох попереджень патрульні відкрили стрілянину з травматичної зброї по колесах автомобіля. Як з'ясувалося, в автомобілі перебували ще троє пасажирів.

За кермом був 21-річний водій в нетверезому стані, рівень алкоголю в його організмі майже в 8 разів перевищував допустиму норму - 1,34 проміле.

«На чоловіка патрульні склали ряд адмінматеріалів: за керування транспортним засобом в стані сп'яніння (ст. 130), за незупинку на вимогу поліцейських (ст. 122-2), за створення аварійної ситуації (ст. 122-4), відсутність підсвічування номерного знака (ч. 6 ст. 121), за водіння в темний час доби без включеного світла фар (ч. 2 ст. 122), за те, що не мав при собі жодних документів (ч. 1 ст. 126) і взагалі не отримував водійське посвідчення (ч. 2 ст. 126)», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Дніпропетровській області школярі постраждали від вибуху петарди.

Відзначимо також, що дорожня поліція переведена на посилений режим несення служби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: