Оприлюднили порядок денний парламенту на четвер

Читать на русском
Верховна Рада планує продовжити розгляд законопроекту про реінтеграцію Донбасу та спробує включити до порядку денного законопроект про антикорупційний суд.

У четвер, 18 січня, Верховна Рада планує продовжити розгляд законопроекту про реінтеграцію Донбасу та спробує включити до порядку денного законопроект про антикорупційний суд.

Про це сказано у порядку денному, пише «Слово і Діло».

Реінтеграція Донбасу: що передбачає законопроектБезпрецедентні повноваження силовиків і відповідальність держави-агресора - норми законопроекту про реінтеграцію Донбасу

Крім того, парламентарі планують у другому читанні розглянути законопроект про приватизацію та проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо створення та ведення Кредитного реєстру Національного банку України.

Розглянуть депутати і внесення змін до Податкового кодексу України та визначаться щодо низки законопроектів, які сприятимуть впровадженню в Україні мобільного зв’язку четвертого покоління.

Нагадаємо, раніше голова ВР Андрій Парубій прогнозував, що у четвер Рада може розглянути в другому читанні проект закону «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях».

«Слово і Діло» зібрало думки фракцій щодо законопроекту. Документ був ухвалений в першому читанні 6 жовтня 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: