Названа дата голосування за законопроект щодо Донбасу

Читать на русском
Андрій Парубій прогнозує, що голосування щодо законопроекту про забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями Донбасу відбудеться 18 січня.

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій прогнозує, що голосування щодо законопроекту про забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями Донбасу відбудеться 18 січня.

Про це він сказав на ранковому засіданні парламенту в середу, на якому народні депутати продовжують розглядати правки до законопроекту №7163, пише «Слово і Діло».

Реінтеграція Донбасу: що передбачає законопроектБезпрецедентні повноваження силовиків і відповідальність держави-агресора - норми законопроекту про реінтеграцію Донбасу

«Нам залишилося розглянути 192 правки. Сподіваюся, що нам вдасться сьогодні гідно попрацювати, щоб завтра вийти на прийняття рішення», – заявив Парубій.

Раніше нардеп Рефат Чубаров розповів, що майже половина правок до законопроекту про реінтеграцію Донбасу пов'язана з Кримом.

Нагадаємо, для «Народного фронту» під час голосування за законопроект про реінтеграцію Донбасу буде неприйнятною будь-яка згадка про Мінські угоди.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: