У зоні АТО бойовики відркивали вогонь на луганському напрямку – штаб

Читать на русском
З початку доби 16 січня бойовики двічі обстріляли позиції Збройних сил України в зоні проведення антитерористичний операції.

З початку доби 16 січня бойовики двічі обстріляли позиції Збройних сил України в зоні проведення антитерористичний операції.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Зруйнований Донбас: як змусити РФ компенсувати збитки від війниРосія завдала матеріальної шкоди Донбасу на 13 мільярдів гривень. Чи є правовий механізм та чи реально отримати виплати від РФ, розбирались експерти.

«На луганському напрямку, посеред ночі, ворог активізувався на Світлодарській дузі і, з гранатометів і великокаліберних кулеметів, порушив режим припинення вогню неподалік від Луганського. Поблизу Троїцького в післяобідній час бойовики вели вогонь з 82-мм мінометів», - йдеться в повідомленні штабу.

В інформації підкреслюється, що українські військовослужбовці на провокації супротивника не піддалися і вогонь у відповідь не відкривали.

Карта АТО: ситуація на сході України на 16 січняСитуація на сході країни станом станом на 06:00 16 січня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«На інших ділянках нашої оборони порушень режиму тиші не зафіксовано», - додали в прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, спільний центр по контролю і координації прийняв до розгляду звернення Vodafone про доступ до ушкодженого кабелю, через який зник зв'язок на непідконтрольною території Донбасу.

Раніше в АТО розповіли про небезпеку погіршення погоди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: