Карта АТО: ситуація на сході України на 16 січня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом станом на 06:00 16 січня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

** Обстріли: **

За минулу добу жоден захисник України не загинув і не був поранений через обстріли бойовиків російсько-окупаційних військ.

Відзначимо, що в районі проведення АТО спостерігається певне затишшя з боку окупантів, проте бойовики незаконних збройних формувань все ж здійснювали обстріли наших оборонних укріплень.

Всього за минулу добу в районі проведення антитерористичної операції зафіксовано 3 прицільних ворожих обстріли.

Напрямки

Луганський напрямок - зафіксовано один прицільний нетривалий обстріл в сторону наших позицій. Близько 23-ї години ворог з гранатометів і великокаліберних кулеметів вів обстріл по захисникам Зайцеве.

Донецьке напрямок - зафіксовано 2 прицільних обстріли позицій українських військових з боку російсько-окупаційних військ.

З 17-ї години, протягом 40 хвилин, противник випустив по захисникам Широкино 5 снарядів з міномета калібру 82 мм, супроводжуючи їх обстрілами з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Тривалий обстріл з боку окупантів відбувся по захисникам Кам'янки. З близько 16-ти, і протягом майже двох годин, противник вів вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: