Зведення АТО: обстріляне перемир'я

Читать на русском
На луганському напрямку противник обстріляв позиції сил АТО в районі Світлодарськ дуги. А на донецькому напрямку бойовики стріляли з гранатометів.

Проросійські бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО у Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 10 січняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 10 січня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Зазначається, що від початку доби бойовики провели 4 прицільні обстріли позицій сил АТО.

«Російсько-окупаційні угрупування продовжують нехтувати домовленостями про припинення вогню на час новорічно-різдвяних свят та обстрілювати із заборонених Мінськими угодами мінометів оборонні укріплення Збройних Сил України», - йдеться у ньому.

Вказується, що на луганському напрямку «противник вдався до обстрілів позицій сил АТО у районі Світлодарської дуги».

«Зокрема, понад 30 мін калібру 120-мм та 82-мм ворог випустив по захисниках Новолуганського. Також довкола цього населеного пункту бойовики активно застосовували автоматичні станкові гранатомети і великокаліберні кулемети. Неодноразово, за світлої пори доби, окупанти із 82-мм мінометів та кулеметів вели вогонь по оборонцях Луганського», - повідомили в штабі.

«На донецькому напрямку ворог з гранатометів обстріляв опорні пункти українських воїнів неподалік Верхньоторецького», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, протягом минулої доби зафіксовано 3 обстріли бойовиками позицій сил АТО.

Раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко підписав важливий закон про мовлення в зоні АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: