Зведення штабу АТО 10 січня: 3 обстріли, двоє поранених

Читать на русском
У результаті вогню учасників незаконних збройних формувань жоден український військовослужбовець не загинув, проте поранення отримали двоє бійців.

Протягом минулої доби зафіксовано 3 обстріли бойовиками позицій сил АТО.

У результаті вогню учасників незаконних збройних формувань жоден український військовослужбовець не загинув, проте поранення отримали двоє бійців.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на інформацію штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 9 січняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 9 січня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Повного дотримання режиму припинення вогню з вини російсько-окупаційних угрупувань більше немає. Противник продовжує обстрілювати позиції Збройних Сил України», - зазначають у штабі.

На луганському напрямку ворог застосував піхотне озброєння в районі Світлодарської дуги. Спочатку бойовики з ручного протитанкового гранатомета обстріляли захисників Луганського, а згодом дошкуляли захисникам Травневого зі стрілецької зброї.

Україна-2018: головні небезпеки та завдання в новому роціНезважаючи на домовленість про припинення вогню, обстріли на Донбасі тривають. Чого чекати від РФ в новому році та яке головне завдання для України, міркували експерти.

На донецькому напрямку незаконні збройні формування порушували перемир'я на Приазов'ї. Зокрема, вони вели вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і випустили вісім мін із мінометів калібру 82-мм по опорних пунктах ЗСУ близько Павлопіля.

Українські військові на провокації агресора не піддалися і вогонь у відповідь не відкривали.

Раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко підписав важливий закон про мовлення в зоні АТО.

Нагадаємо також, що в ОБСЄ вимагають не порушувати перемир'я на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: