Вбивство Ноздровської: поліція відновила перебіг подій

Читать на русском
Стверджувати, що вбивство сталося біля річки, зарано, тіло жінки туди могли привезти, говорить начальник кримінальної поліції.

Правоохоронцям вдалося частково відновити перебіг подій дня вбивства юриста Ірини Ноздровської.

Про це «Обозревателю» розповів начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, пише «Слово і Діло».

Вбивство Ноздровської: фактор безкарності злочинів та побоювання під час розслідування1 січня правозахисницю Ірину Ноздровську знайшли мертвою. У слідства є кілька версій, включаючи насильницьку смерть. Оцінку розслідуванню дали експерти.

Правоохоронці повністю відтворили шлях руху Ірини Ноздровської перед вбивством від місця її роботи до місця виявлення тіла.

Аброськін заявляє, що смерть настала ввечері 29 грудня. Точний час встановлять після проведення комплексної експертизи. Використовуючи технічні можливості, правоохоронці відстежили пересування Ноздровської та час.

Ірина вийшла на станції метро «Героїв Дніпра», сіла, скоріш за все, в маршрутне таксі й доїхала практично до свого будинку. Близько 17 години вечора Ірина розмовляла з матір'ю, через кілька хвилин зафіксоване ще одне з'єднання. Мобільний телефон Ноздровської був включений майже до 19 години 29 грудня. В поліції вважають, що Ірина доїхала від метро додому, де її могли чекати, або вона їхала з убивцею.

Аброськін підтвердив, що тіло жінки знайшли в річці, їй завдали більш ніж десять ножових поранень. На Ірині був лише бюстгальтер. Злочинець, можливо, хотів позбутися слідів, щоб поліція не виявила його ДНК. Також імовірно, що вбивця хотів вступити з Ноздровською в ​​статевий контакт. Одягу не знайшли.

На місці працювали водолази, на дні річки знайшли кілька ножів, але за розміром леза жоден ніж не підходить. Вони не є знаряддям злочину. Огляд території триває. У воді знайдений мобільний Ірини і чохол від її другого телефону.

Стверджувати, що вбивство сталося біля річки, зарано, тіло жінки туди могли привезти, говорить начальник кримінальної поліції.

Нагадаємо, спеціальний координаційний штаб із розслідування засідатиме щодня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: