Справа Януковича: адвокат заявив про загрозу небезпеки в Росії

Читать на русском
Адвокат екс-президента Віктора Януковича Віталій Сердюк заявив, що його підзахисному загрожує небезпека, в тому числі на території Росії.

Адвокат екс-президента Віктора Януковича Віталій Сердюк заявив, що його підзахисному загрожує небезпека, в тому числі на території Росії.

Про це він сказав журналістам у перерві засідання Оболонського суду Києва щодо справи про держзраду 27 грудня, передає «Слово і Діло».

Суд над Януковичем: технології Путіна у справі про держзраду та цілі КремляСправа зі звинуваченням Віктора Януковича в зраді триває, на допиті як свідки вже побували Яценюк та Аваков. У планах – допит самого підсудного, який подав позов щодо визнання подій 2014 року держпереворотом.

Адвокат розповів, що нещодавно зустрічався з Януковичем і отримав від нього доручення забезпечити його особисту участь у судовому процесі шляхом відеоконференції.

«Я не можу називати місце, де конкретно ми зустрічалися (з Януковичем – ред.), але його позиція спрямована на всебічне та об'єктивне висвітлення подій, які відбувалися на Майдані, в Криму, й, безумовно, він наполягає на забезпеченні його участі. Небезпека загрожує клієнту в тому числі й на території РФ, оскільки нинішня влада та Генпрокуратура не зробили жодних кроків із розслідування справи про замах на життя Януковича, не робили жодних кроків із розслідування справи про «державний переворот», – заявив адвокат.

Раніше захист неодноразово заявляв про небезпеку для життя Януковича в Україні.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко анонсував чергову конфіскацію «грошей Януковича».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: