Байден радив Януковичу втекти з України

Читать на русском
Колишній віце-президент США розповів про розмову з українським президентом-втікачем у лютому 2014 року.

Колишній віце-президент США розповів про розмову з українським президентом-втікачем у лютому 2014 року.

Колишній віце-президент США Джо Байден під час телефонної розмови з екс-президентом України Віктором Януковичем у лютому 2014 року заявив, що його покровителі з Кремля вже не допоможуть. На наступний день Янукович втік з України, пише Байден у своїх мемуарах, пише «Слово і Діло».

Янукович плюс. Колонка Леоніда ШвецяРеальний світ відрізняється від світу інтернету, де сперечаються між собою порохоботи та зрадофіли.

Колишній віце-президент подзвонив Януковичу в черговий раз у той час, коли снайпери вже почали вбивати людей на Майдані.

«Я кілька місяців звертав його увагу на те, що він повинен виявляти стриманість у відносинах зі своїми громадянами, але в ту ніч, через три місяці після початку протестів, я сказав йому, що все скінчено. Прийшов час відкликати своїх бойовиків, і він пішов», - пише Байден.

Раніше Байден заявляв, що колишній президент США Барак Обама беззастережно довіряв йому в питаннях, що стосуються України.

Нагадаємо, в Швейцарії прийняли рішення на рік продовжити заморожування активів екс-президента України Віктора Януковича.

А Яценюк розповів про зникнення Януковича.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: