Швейцарія продовжила санкції щодо Януковича

Читать на русском
У Швейцарії прийняли рішення на рік продовжити заморожування активів екс-президента України Віктора Януковича.
Віктор Янукович

У Швейцарії прийняли рішення на рік продовжити заморожування активів екс-президента України Віктора Януковича.

Про це йдеться на сайті Федеральної ради Швейцарії, інформує «Слово і Діло».

Порошенко vs. Янукович: яких помилок екс-режиму припускається чинна влада10 грудня в столиці пройшов другий марш за імпічмент президента, який організували прихильники Саакашвілі, а ситуація навколо самого політика набирає обертів. Оцінку подіям і політиці влади дали експерти.

«Рішення Федеральної ради про продовження терміну заморожування активів є виправданим, оскільки його мета ще не повністю досягнута, а правові умови його продовження залишаються в силі. Очікується, що це продовження на один рік призведе до відчутного прогресу в розгляді і збільшить ймовірність повернення активів в країну походження», - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що аналогічне рішення прийняли щодо екс-президента Тунісу Бен Алі.

Його активи заморозили в 2011 році. У відомстві зазначили, що метою цього рішення є підтримка судової співпраці між Швейцарією і цими двома державами.

Як повідомлялося, раніше Оболонський райсуд Києва відмовив у відводі колегії суддів адвокатам екс-президента Віктора Януковича, якого звинувачують у державній зраді.

Нагадаємо, адвокат Януковича Віталій Сердюк зазначив, що захист планує викликати на допит першого президента України Леоніда Кравчука.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: