ФДМУ розповів, скільки заробив на оренді майна

Читать на русском
Надходження до державного бюджету України від оренди держвласності за підсумками 2017 року становилять 1,041 млрд гривень.

Надходження до державного бюджету України від оренди держвласності за підсумками 2017 року становилять 1,041 млрд гривень.

Про це повідомив в.о. глави Фонду держмайна України (ФДМУ) Віталій Трубаров, пише «Слово і Діло».

«1 мільярд 41 млн грн отримав держбюджет від оренди державного майна у 2017 році. Це один з найкращих показників фонду за всі роки. І власне, цей показник ми прогнозували на початку року, виходячи з наявних договорів оренди і перспектив підписання нових», - написав Трубаров на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що сьогодні в базі ФДМ 5813 об'єктів, які можуть бути здані в оренду. Вони всі розміщені на сайті фонду у відкритому доступі.

Приватизація-2018: наполеонівські плани влади, реальні перспективи та банкрутство ОПЗФонд державного майна України планує продати ОПЗ у 2018 році, а уряд хоче отримати надходження в розмірі 22 мільярди гривень. В якому стані ОПЗ, чи може вийти на чистий прибуток та які шанси виконати план приватизації?

Як повідомлялося, раніше президент Петро Порошенко анонсував відновлення приватизації в Україні.

Нагадаємо, у 2018 році ФДМ планує продати близько 100 підприємств. Від продажу держпідприємств очікуються надходження на загальну суму 22,5 млрд гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: