Порошенко анонсував старт приватизації

Читать на русском
Українська влада готова відновити приватизацію, а судова реформа завершить боротьбу з корупцією, заявив президент Петро Порошенко.

Українська влада готова відновити приватизацію, а судова реформа завершить боротьбу з корупцією, заявив президент Петро Порошенко.

Про це сьогодні, 9 листопада, повідомляється на офіційному сайті глави держави, пише «Слово і Діло».

«Глава держави підкреслив, що влада готова відновити приватизацію», - повідомляє прес-служба президента.

При цьому президент окреслив найближчі пріоритети для продовження реформ в Україні.

«Він відзначив, що судова реформа повинна завершити всю систему боротьби з корупцією. За словами глави держави, з впровадженням пенсійної реформи представлена ​​нова система, яка дозволить людям отримувати справедливу пенсію», - сказано в повідомленні.

Президент також наголосив на важливості проведення медичної реформи, яка, в тому числі, дозволить підвищити рівень і поліпшити якість медичних послуг на селі.

Проект закону про приватизацію: як голосував парламентПоказуємо, як у парламенті голосували за закон про приватизацію держпідприємств у першому читанні.

Порошенко зазначив, що бізнес-структури визнають зусилля української влади щодо впровадження реформ. За його словами, недавнє дослідження, проведене Institutional Investor опитуванням менеджерів інвестиційних компаній, показало, що Україна є першою в списку подорожей протягом наступних 12 місяців для поточних і потенційних інвесторів.

Крім того, міжнародне рейтингове агентство Moody's покращує свій прогноз щодо України зі стабільного до позитивного, посилаючись на «досягнення України в проведенні структурних реформ».

Нагадаємо, депутати Верховної Ради прийняли за основу закон про приватизацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: