Бойовики порушили «режим тиші» на Донбасі

Читать на русском
Незаконні збройні формування чотири рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі у вівторок 26 листопада, станом на 18.00.

Незаконні збройні формування чотири рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі у вівторок 26 листопада, станом на 18.00.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«Режим тиші» на Донбасі: чому перемир'я під загрозою?Сторони в Мінську домовилися про перемир'я на Донбасі, але напередодні - Путін вирішив вивести офіцерів РФ зі складу Спільного центру контролю і координації, а штаб АТО фіксує обстріли. Чи варто сподіватися на режим тиші, розбиралися експерти.

«Протягом сьогоднішнього дня загарбники здійснили чотири провокаційних обстріли позицій сил АТО... Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. Підрозділи Збройних сил України забезпечують виконання всіх заходів з підтримки режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін і строго дотримуються мінських домовленостей», - йдеться у зведенні штабу.

Зокрема, на луганському напрямку бойовики вели вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і зенітної установки біля смт Луганське Бахмутського району Донецької області.

Карта АТО: ситуація на сході України на 26 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 26 грудня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«У районі Новолуганського і Золотого активізувалися ворожі снайпери, які обстрілювали опорні пункти української армії», - інформують в прес-центрі штабу АТО.

На донецькому напрямку в обідню пору бойовики порушили перемир'я біля шахти Бутівка, використавши стрілецьку зброю.

Раніше повідомлялося, що бойовики сховали поблизу Луганська десятки танків.

Відзначимо також, в Новолуганському відновили дитсадок після обстрілу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: