«Різдвяне перемир'я»: в штабі повідомили про зміну ситуації на Донбасі

Читать на русском
У зоні проведення АТО на Донбасі з початку доби 25 грудня не зафіксовано жодного обстрілу з боку бойовиків за станом на 18:00.

У зоні проведення АТО на Донбасі з початку доби 25 грудня не зафіксовано жодного обстрілу з боку бойовиків за станом на 18:00.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в традиційній щоденному зведенні, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 25 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 25 грудня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Підрозділи Збройних сил України в районі проведення АТО забезпечують виконання всіх заходів з підтримки режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін і строго дотримуються Мінських домовленостей», - йдеться в повідомленні.

У штабі наголосили про необхідність забезпечення миру і спокою перед майбутніми святами і підтвердили прихильність сталому перемир'ю.

Нагадаємо, «різдвяне» перемир'я на Донбасі набуло чинності з опівночі 23 грудня. Про нього раніше домовилися на переговорах ТКГ в Мінську. У попередні дні режим припинення вогню порушувався бойовиками, приносячи втрати серед особового складу в рядах ЗСУ. Так, за минулу добу на Донбасі було зафіксовано 6 обстрілів з боку ОРДЛО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: