Бойовики сховали поблизу Луганська десятки танків – ОБСЄ

Читать на русском
Безпілотник спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксував 56 танків неподалік від Луганська.

У двох населених пунктах на Донбасі ворожі угруповання сховали 56 танків, повідомили в місії ОБСЄ.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляється в звіті місії за п'ятницю, 22 грудня.

«Режим тиші» на Донбасі: чому перемир'я під загрозою?Сторони в Мінську домовилися про перемир'я на Донбасі, але напередодні - Путін вирішив вивести офіцерів РФ зі складу Спільного центру контролю і координації, а штаб АТО фіксує обстріли. Чи варто сподіватися на режим тиші, розбиралися експерти.

«На основі даних повітряного спостереження був виявлений 31 танк (Т-64 або Т-72) поблизу села Круглик, яке розташоване за 31 кілометр на північний захід від Луганська», – відзначили в прес-службі.

Також безпілотник зафіксував 26 гаубиць (сімнадцять буксируваних Д-30 «Лягушка», 122 мм, і дев'ять самохідних 2С3 «Акація», 152 мм), вісім мінометів (2Б11 «Сани», 120 мм) і 25 танків (Т-64 або Т-72) поблизу селища Мирне за 28 кілометрів на північний захід від Луганська.

Нагадаємо, раніше в ОБСЄ заявили, що внаслідок конфлікту на Донбасі з початку 2017 року загинули 85 мирних жителів, ще 483 – були поранені.

Як повідомлялося, за минулу добу, 25 грудня, бойовики порушили домовленості про припинення вогню на лінії розмежування й обстріляли укріплення сил АТО в районі н. п. Павлопіль та Станиці Луганської.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: