Новинський передумав та не став реєструвати альтернативний закон про освіту

Читать на русском
Нардеп Вадим Новинський провалив свою обіцянку про те, що його фракція найближчим часом зареєструє альтернативний проект закону про освіту.

Нардеп Вадим Новинський провалив свою обіцянку про те, що його фракція найближчим часом зареєструє альтернативний проект закону про освіту.

Про це політик заявив 11 жовтня 2017 року на сесії ПАРЄ в Стразбурзі, нагадує «Слово і Діло».

Вадим НовинськийНародний депутат України
Новинський заявив, що найближчим часом «Опоблок» зареєструє свій законопроект про освітуСказано 11 жовтня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

За словами Новинського, новий закон про освіту, прийнятий Верховною Радою 5 вересня 2017 року, посварив Україну з найближчими країнами-сусідами, а також дискримінував права нацменшин, які проживають в країні, тому що порушив Європейську хартію регіональних мов і Конституцію України.

Але, як інформують наші аналітики, станом на 13 грудня 2017 року нового закону про освіту від депутатів «Опозиційного блоку» зареєстровано не було. Таким чином, Вадим Новинський не виконав свою обіцянку.

Також раніше нардеп пообіцяв, що його фракція не підтримає законопроект про реінтеграцію Донбасу. Подивимося, чи вдасться йому стримати своє слово на цей раз.

Всього у Вадима Новинського 45 обіцянок. З них виконано лише 5.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: