Новинський створить опозиційну платформу

Читать на русском
Депутат Верховної Ради Вадим Новинський оголосив про створення опозиційної платформи всередині фракції Опозиційного блоку.

Депутат Верховної Ради Вадим Новинський оголосив про створення опозиційної платформи всередині фракції «Опозиційного блоку».

Про це він сказав після голосування за законопроект №6232 про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу та Кодексу адміністративного судочинства, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Лівий берег».

Його ухвалили 234 голосами «за», з яких 20 – це голоси «Опозиційного блоку».

За словами Новинського, він не згоден із такою позицією фракції.

Популізм від Новинського: як нардеп Порошенку імпічмент обіцявНародний депутат погрожував оголосити імпічмент Президенту в разі, якщо той докорінно не вплине на ситуацію в країні.

«Частина нашої фракції голосувала за цей законопроект, що дозволяє президенту контролювати судову владу. Я з цим категорично не згоден, я вимагатиму скликання виконкому нашої партії й скликання з'їзду з тим, щоб і виконком, і з'їзд дали оцінку тому, що відбулося в цій залі», – сказав нардеп.

«Я висловлюю незгоду з діями частини народних депутатів від фракції «Опозиційного блоку», з керівництвом нашої фракції, й оголошую про те, що ми з колегами-однодумцями, які не голосували за цю судову реформу або голосували проти неї, будемо створювати опозиційну платформу всередині «Опозиційного блоку», – заявив він.

При цьому Новинський підкреслив, що про розкол фракції не йдеться.

Як відомо, у вівторок Рада ухвалила судову реформу.

Раніше в ГПУ повідомили, що готують нову підозру Новинському.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат Михайло Добкін заявив про вихід із партії «Опозиційний блок».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: