Новинський придбав новий мінівен майже за три мільйони гривень

Читать на русском
Член українського парламенту Вадим Новинський витратив понад 2,8 мільйона гривень на купівлю нового транспортного засобу.
Вадим Новинський

Народний депутат, член фракції «Опозиційного блоку» Вадим Новинський придбав новенький мінівен марки Mercedes-Benz за 2,85 мільйона гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, нардеп 13 вересня придбав автомобіль Mercedes-Benz V 250 d AVG/E 2017 року випуску за 2 мільйони 851 тисячу 807 гривень у ТОВ «Автомобільний дім – Україна Мерседес Бенц».

Вадим НовинськийНародний депутат України

В електронній декларації за 2016 рік Новинський зазначив, що володіє чотирма квартирами, іншою нерухомістю, картинами, ювелірними виробами, антикваріатом та іншим. Також нардеп задекларував 6 автомобілів.

Крім того, за минулий рік нардеп разом із сім'єю отримав дохід на суму 151 млн 930 тис. 842 грн. Готівкою політик зберігає 2,13 млн дол., 670 тис. євро й 3 млн грн. На банківських рахунках у нього 114 тис. 553 грн і 83 тис. 77 євро, а ще 1 млн 441 тис. 869 грн він позичив третім особам.

Слід також зазначити, що згідно з моніторингом «Слова і Діла», нардеп від «Опоблоку» дав 43 обіцянки, з яких лише 2 виконав, а 19 – провалив. Рівень його відповідальності – 5%.

Нагадаємо, НАБУ розпочало перевірку Новинського за фактами незаконного збагачення.

Раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ готує нову підозру Новинському.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: