Луценко розповів, чи піде у відставку

Читать на русском
Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що вимога міністра фінансів Олександра Данилюка про його відставку є спробою уникнути кримінальної відповідальності.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що вимога міністра фінансів Олександра Данилюка про його відставку є спробою уникнути кримінальної відповідальності.

Як пише «Слово і Діло», раніше Данилюк розповів про зустріч Юрія Луценка з Ігорем Коломойським.

Луценко заявив, що планує керувати ГПУ тільки півтора рокуСказано 12 травня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Розглядаю його заяву як банальне бажання уникнути кримінальної відповідальності», – заявив Луценко в коментарі LB.ua.

За словами голови ГПУ, Державна фіскальна служба провела перевірку й підтвердила несплату Данилюком 700 тисяч гривень податків. Голова Мінфіну має заплатити ці гроші або отримати кримінальне покарання.

Нагадаємо, що 21 грудня міністр фінансів України Олександр Данилюк вимагав відставки генерального прокурора Юрія Луценка. За його словами, генпрокурор дискредитував себе атаками на нові антикорупційні органи й не може довести до суду важливі для країни справи.

Як працюється Данилюку на посаді міністра фінансів?Ми продовжуємо спостерігати за роботою міністрів на своїх постах, і на цей раз аналітики «Слова і Діла» вирішили відстежити, як виконує свої обіцянки керівник Мінфіну Олександр Данилюк.

Нагадаємо, що раніше Луценко повідомив про закриття Генеральною прокуратурою України двох кримінальних проваджень про розтрату грошових коштів посадовими особами Національного банку України та ПриватБанку.

«Слово і Діло» зафіксувало 32 обіцянки голови Мінфіну Олександра Данилюка, більшість з яких мають статус «у процесі». Загальний показник рівня його відповідальності – 31%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: