Гройсман хоче змусити політиків виконувати обіцянки

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що його життєвою позицією є виконання своїх обіцянок, і він має намір змусити інших українських політиків також їх виконувати.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що його життєвою позицією є виконання своїх обіцянок, і він має намір змусити інших українських політиків також їх виконувати.

Гройсман: Обещали? Страна ждать не может!Слово і Діло

Як інформує «Слово і Діло», про це він повідомив під час засідання уряду в середу, 13 грудня.

«Для мене дуже важливо не тільки давати обіцянки, але й виконувати те, що я пообіцяв. Я не можу дозволити собі такої розкоші, щоб щось пообіцяти, а потім про це забути. На жаль, у багатьох випадках для нашої політики пообіцяти й забути – це норма життя», – сказав Гройсман.

Прем'єр-міністр пообіцяв розібратися з цією ситуацією.

«Я хочу зруйнувати цю норму життя й змусити всіх, в тому числі й своїм прикладом, відповідально ставитися до тих обіцянок, які ми даємо суспільству. Сказав – маєш зробити. Обіцянка має бути виконаною – це мій життєвий принцип. І зраджувати своїм принципам я не збираюся. Мені не можна заважати, мені можна створювати перешкоди, створювати обмеження, щоб затягувати час, але мене не можна зупинити, я хотів би, щоб це всі зрозуміли», – уточнив він.

Обіцяти чи виконувати: чи встигнуть політики дотримати слова до кінця грудняЩо влада має виконати до кінця 2017 року. Аналітики Слова і Діла проаналізували, чим ще можуть порадувати українців чиновники.

Нагадаємо, під час засідання Гройсман пообіцяв перерахувати військові пенсії.

«Слово і Діло» тримає зв'язок з прес-службами всіх міністерств та апарату Кабміну й постійно відстежує обіцянки уряду.

Процес їх виконання можна перевірити на порталі в розділі «Обіцянки».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: