Луценко розповів, чому не довіряє обіцянкам

Читать на русском
Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, чому він не довіряє обіцянкам та за яким принципом потрібно нараховувати зарплати.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, чому він не довіряє обіцянкам та за яким принципом потрібно нараховувати зарплати.

Як інформує «Слово і Діло» про це він сказав у програмі «Hard із Влащенко».

ЛУЦЕНКО не верит красивым словамСлово і Діло

«Я дійсно також більше довіряю не словам, хоча, як правило, гарні слова в нашій зараженій популізмом країні перший час надихають більше людей. Потім приходить усвідомлення, що за словами має бути конкретний результат і ось тут вступає вже частина мого інженерного життя, коли мене вчили простим речам – потрібно рахувати не обіцянки, а конкретно здані в ОТК на техконтроль вироби, й за них тобі платять зарплату», – зазначив генпрокурор.

Нагадаємо, в самого Юрія Луценка аналітики «Слова та Діла» зафіксували 140 обіцянок. З них виконані лише 43. Ще 24 – в процесі.

Зокрема, серед найрезонансніших обіцянок справа про розстріли на Майдані, вбивство Шеремета, передати до суду справи щодо Азарова, Арбузова, Клименка та Онищенка, а також заява про те, що в разі провалу на посаді генпрокурора Луценко піде з політичного й громадського життя.

Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що його життєвою позицією є виконання своїх обіцянок, і він має намір змусити інших українських політиків також їх виконувати.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: