У міськраді Харкова проходять обшуки – ЗМІ

Читать на русском
У четвер, 14 грудня, в міській раді Харкова проводяться обшуки. Дану інформацію підтвердили в прокуратурі Харківської області.

У четвер, 14 грудня, в міській раді Харкова проводяться обшуки. Дану інформацію підтвердили в прокуратурі Харківської області.

Про це з посиланням на Status Quo повідомляє «Слово і Діло».

ДТП у Харкові: суд продовжив арешт другого підозрюваногоКиївський районний суд Харкова залишив під вартою другого підозрюваного у справі смертельного ДТП в Харкові Геннадія Дронова.

«Слідчими прокуратури області проводиться досудове розслідування по ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. В рамках виробництва сьогодні проводиться ряд санкціонованих судом обшуків за місцем проживання і роботи можливих фігурантів виробництва», - повідомили в прокуратурі.

Також місцеві ЗМІ повідомили, що обискпроізошел в кабінеті начальника управління комунального майна та приватизації міськради Володимира Солошкін.

Як повідомлялося, Київський райсуд Полтави за клопотанням прокуратури долучив до справи мера Харкова Геннадія Кернеса і двох його охоронців, обвинувачених у викраденні, тортурах і погрози вбивством двом учасникам харківського євромайдан, ще два томи матеріалів.

Раніше повідомлялося, що у справі розкрадання харківської землі заарештували заступника Кернеса.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: